Üdvözöllek! Cselényi Eszter vagyok, Social Media Szakember

Több éves tapasztalattal a hátam mögött a szociális média terén, segítek növelni a branded láthatóságát és elköteleződését. Kreatív tartalmakkal és stratégiákkal dolgozva segítek abban, hogy kitűnj a zajból és erős kapcsolatokat építs a közönségeddel. Hajrá a siker felé!

Social Media Marketing

Szociális média marketing szolgáltatásunkkal célunk, hogy vállalkozásodat az online térben kiemeljük és erős kapcsolatokat építsünk a közönségeddel. Az egyedi, stratégiai megközelítéseink révén optimalizáljuk a tartalmakat és növeljük az elkötelezettséget, így segítve benned a szélesebb láthatóság és hatékonyabb online jelenlét kialakítását. Együttműködve kialakítunk egy személyre szabott tervet, hogy elérjük a közösségi médiából származó legjobb eredményeket, és vezetést szerezzünk az iparágadban. Bízd ránk a szociális média stratégiádat, hogy te csak arra koncentrálhass, amit a legjobban szeretsz csinálni - a vállalkozásod fejlesztésére és növekedésére!

Digitális Fiók Átvétele

Digitális fiók menedzselési szolgáltatásunkkal könnyedén kezelheted online jelenlétedet. Professzionális csapatunk felügyeli és optimalizálja a szociális média fiókjaidat, biztosítva, hogy minden platformon egyhangú és hatékony üzenetet közvetíts. Kézben tartjuk a tartalomtervezést, időzítést és követési elemzéseket, hogy maximalizáljuk az elérésedet és interakciódat. Bízd ránk a digitális fiókaidat, hogy te teljes mértékben koncentrálhass a vállalkozásod fontosabb aspektusaira. Legyen szó tartalomtervezésről, válaszadásról vagy növekedési stratégiáról, mi itt vagyunk, hogy támogassunk a digitális térben.

Workshopok

Digitális workshop szolgáltatásunkkal egy interaktív és tanulásra ösztönző környezetet teremtünk vállalkozásod számára. Tapasztalt facilitátoraink segítségével olyan digitális készségeket fejleszthetsz ki csapatoddal, amelyek nélkülözhetetlenek a modern üzleti környezetben. A workshopok során fókuszált témákon, példákon és gyakorlatokon keresztül tanulhatsz a digitális marketingtől és a szociális média kezelésétől az online eszközök hatékony használatáig. Az interaktív részvétel és az alkalmazható tanulási tapasztalatok révén garantáljuk, hogy a megszerzett tudás azonnal alkalmazható legyen mindennapi üzleti kihívásaidra. Lépj be a digitális jövőbe velünk!

Shop

Ez a könyv mélyrehatóan feltárja a szociális média világát, nem csupán a hagyományos hírfolyamokon keresztül, hanem az azok mögött rejlő dinamikákat és lehetőségeket is. A szerző olyan elismert szakember, aki saját tapasztalatain és sikerein keresztül mutatja be, hogyan navigálhatunk hatékonyan a digitális térben.,


17,90$


Megrendelés

Contact

Instagram: cselenyieszter

E-mail: info@celeni.hu

CHANEL

Dior

GIVENCHY

Dior

CHANEL

GIVENCHY

GIVENCHY

CHANEL

Dior