We Would Love
to Hear
from You!

We Would Love
to Hear
from You!

We Would Love
to Hear
from You!

Cselényi Eszter a Celeni márkát 2010- ben alapította, melyet követően több törzsvásárló és hozzátartozó kereste meg esküvői ruha megrendeléssel.

2014-ben Janka barátnője ruhájának elkészülése ráébresztette arra, hogy hitvallása, mely szerint a nőket széppé varázsolni és kívül- belül felöltöztetni, talán még csodálatosabb kihívás egy menyasszonyi ruha esetében.

A bensőséges beszélgetés, a közös ötletelés és a styling a mai napig elengedhetetlen része a Celeni Esküvői Ruha konzultációknak.

Eszter minden egyedi ruha készülését végig kíséri.

Ismerj meg minket!

A Celeniwedding legfőbb célja, hogy a menyasszonyok gyönyörűnek érezzék magukat a ruhájukban, és a többiek is gyönyörűnek lássák őket. Hisszük, hogy az az odafigyelés, az aprólékos munka, amivel végigkísérjük minden egyes menyasszony próbáit, és felöltöztetjük a lelkét is a nagy napra, nem minden szalonban megtalálható.

 

Az inspirációt nálunk mindig a menyasszony nyújtja, hiszen neki készítjük az álomruhát. Számunkra nagyon fontos, hogy a helyszínhez, a párhoz és az esküvő teljes egészéhez illeszkedjen, amit kitalálunk.

Fontos az is, hogy a trendek ne vakítsanak el minket. Nem mindenkinek áll jól a teljesen nyitott hát, és ezzel nincs is baj, a lényeg, hogy mindenkiben a saját szépségét emeljük ki.

 

Nem kész kollekcióból dolgozunk, mindenkinek egyedi, méretre készült ruhát készítünk.
Az első konzultáció alkalmával sokat beszélgetünk, próbáljuk megismerni egymást, összehangolódunk. Sok olyan kérdést teszünk fel, ami először feleslegesnek tűnik, de nagyon fontos, hogy tudjuk, hogy mi a menyasszony vágya, hova tervezünk ruhát és kinek.
 
Ide tartoznak azok a fontos részletek is, hogy milyen idő várható, hányan lesznek a nagy napon. Ezt követően mindenki elmondja, hogy mit is gondol, mi lehet ez az álom ruha, és ennek megfelelően megpróbáljuk kitalálni az alapanyagot.

Próbákat tartunk. Előkerülnek a különböző típusú szoknyák - kemény, puha, libbenős - , majd ha ezek megvannak, akkor jöhet a csipke. A végén rajzolunk, és kezdődhet a gyakorlati kivitelezés. A második alkalommal már próbálunk, és szépen lassan összerakjuk a végső ruhát.

Mi az első teendő álmaid ruhájának megálmodásában?

Első körben javasolni szoktuk, hogy menjetek el valahova próbálni, ahol jó sok ruha van. Ez azért fontos, hogy megtapasztald, hogy az irány amit elképzeltél, magadon is tetszik. Ha voltál próbálni az szuper, és annál még szuperebb, ha vannak ötleteid, ezeket mindenképp hozd magaddal.
Az első konzultáció, körülbelül 1,5 óra, átbeszéljük a tapasztalataidat, elmondasz minden ötletedet, vágyadat, mesélsz a helyszínről, rólatok.

Szeretettel meghívunk, hogy merülj el CELENI gyönyörű, álomszerű világában, és találd meg a legjobb ruhát az esküvőd napjára.

Egy olyan ruhát, amely teljesíti minden vágyadat, és lehetővé teszi, hogy szabadnak és gyönyörűnek érezd magad.

Az esküvői ruhát a szemeddel kell látnod, a kezeddel meg kell érintened és fel kell próbálnod, hogy tökéletesen illeszkedjen hozzád.

Ezért bátorítunk, hogy látogass el hozzánk és fedezd fel Borbála kollekciónkat, és beszélgess álmaidról és vágyaidról.

Celeni a klasszikus megjelenésű egyedileg tervezett és méretre szabott ruháit kínálja neked. Az áruk nagyon attól függ, hogy mit találunk ki, de körülbelül 300 és 400 000 ft között mozognak nagyrészt a ruhák.

A Borbála kollekció darabjai egy olcsóbb kategóriát képviselnek, ezeket meg tudod próbálni az üzletben és mindennek fix ára van, amiben az is benne van, hogyha a minta nem jó rád, akkor méretre késztjük el neked.

 

Foglalj időpontot még ma, és lépjünk egyet előre a tökéletes esküvői nap felé.

Jelentkezz be hozzánk konzultációra

E-mailen: wedding@celeni.hu Telefonon: 06205081818  Címünk: Arany János utca 18, Budapest 1051, Magyarország

Kövess minket az instagrammon, és a #celenibrides, #celenimenyasszony- okat a @celeniwedding oldalán!

 

CHECK OUT OUR GALLERY