Álmodd meg, mi megvalósítjuk

A Celeni legfőbb célja, hogy a menyasszonyok gyönyörűnek érezzék magukat a ruhájukban, és a többiek is gyönyörűnek lássák őket. Hisszük, hogy az az odafigyelés, az aprólékos munka, amivel végigkísérjük minden egyes menyasszony próbáit, és felöltöztetjük a lelkét is a nagy napra, nem minden szalonban megtalálható. Szeretnénk, ha ez mindig is megmaradna nálunk, még akkor is, ha egyre többen jönnek hozzánk és egyre ismertebbé válik a márka. 

A Celeni Esküvő sikerének titka az is, hogy mindezt elérhető áron megkaphatod. Hisszük, hogy a menyasszonyi ruhák kölcsönzésének ideje már lejárt.

Az inspirációt nálunk mindig a menyasszony nyújtja, hiszen neki készítjük az álomruhát. Számunkra nagyon fontos, hogy a helyszínhez, a párhoz és az esküvő teljes egészéhez illeszkedjen, amit kitalálunk. Fontos az is, hogy a trendek ne vakítsanak el minket. Nem mindenkinek áll jól a teljesen nyitott hát, és ezzel nincs is baj, a lényeg, hogy mindenkiben a saját szépségét emeljük ki. Sokszor csalunk egy picit, és nem annyira, nem ugyanúgy nyitjuk a ruhát, ahogy az megszokott például. Számunkra ez a kihívás és egyben az öröm is, hogyha megbíznak a szakértelmünkben és a végén kapjuk a köszönőleveleket, fotókat, szép szavakat. Egy nagyon hálás feladat, és megéri a sok energia.

Az első konzultáció alkalmával sokat beszélgetünk, próbáljuk megismerni egymást, összehangolódunk. Sok olyan kérdést teszünk fel, ami először feleslegesnek tűnik, de nagyon fontos, hogy tudjuk, hogy mi a menyasszony vágya, hova tervezünk ruhát és kinek. Ide tartoznak azok a fontos részletek is, hogy milyen idő várható, hányan lesznek a nagy napon. Ezt követően mindenki elmondja, hogy mit is gondol, mi lehet ez az álom ruha, és ennek megfelelően megpróbáljuk kitalálni az alapanyagot. Próbákat tartunk. Előkerülnek a különböző típusú szoknyák - kemény, puha, libbenős - , majd ha ezek megvannak, akkor jöhet a csipke. A végén rajzolunk, és kezdődhet a gyakorlati kivitelezés. A második alkalommal már próbálunk, és szépen lassan összerakjuk a végső ruhát.

 

Your dream wedding dress

Be it a unique, tailor-made bridal dress or a bridesmaid dress, Celeni designs your dream dress for the Big Day. The secret behind the success of the Celeni bridal line is that your dream dress comes at an affordable price tag. No need to compromise on your dream wedding dress any more.