Egyedi tervezésű alkalmi ruhák 

Menyecske, Örömanya, Koszorúslány

 

Legyen szó menyecske ruháról, koszorúslány ruháról, vagy éppen örömanya ruháról, mi megtervezzük álmaid ruháját.

Az esküvő nem csak a menyasszonyok számára izgalmas nap, hanem az örömnyáknak, valamint a koszorúslányoknak is.

A tervezőnő valóságos küldetésének érzi mind a Celeni ready-to-wear kollekciós darabjainál, mind az egyedi tervezésű daraboknál, hogy a tőle távozó vendégek jól érezzék magukat a bőrükben, elégedettek legyenek magukkal, valamint az elkészült ruhával. Az örömanyák, valamint koszorúslányok esetében sincs ez másképp.

Közösen, egyedileg, méretre szabva tervezzük meg a ruhát, rendkívül ügyelve minden egyes részletre, hogy a ruha az egyediség mellett előnyös is legyen. Legyen szó tubusruháról, akár két részes szettekről, koktélruháról, a lehetőségek tárháza ebben az esetben is végtelen.                                                                                                                          

 

Made to measure occasion dresses

for Brides, Mother of the Brides & Made of Honours

 

Our mission is to make women feel beautiful and good about themselves when they are wearing Celeni; be it a piece from the seasonal 'ready-to-wear' collection or a uniquely designed occasion dress. 

The wedding day is not only an exciting and important day for the brides, but also for their mothers and their made of honours. We designs made to measure, unique dresses for them, that perfectly fit their body types and personalities as well as the theme of the wedding.